Hizmetlerimiz

Endüstriyel Baca Sistemleri

 

Fabrikalarda ve Endüstriyel tesislerde ısı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilen baca sistemlerin, üretim ve montajının tamamı profesyonel ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir. 

Baca sistemlerinin montaj uygulaması, belirli bir yöntem dahilinde proje ve statik güvenlikler doğrultusunda titizlikle yürütülen çalışmalar ile gerçekleştirilmektedir. Bu tarz sistemlerde montaj mahallinin baca sistemine uygunluğu ön plana çıkmaktadır. Yapılacak ön çalışma ile temel detayları, rüzgar yükleri, iş güvenliği ve genel fiziki durum değerlendirilmesi yapılmaktadır.

Atık gazların atmosfere taşınması için kullanılan ve baca gazı ile temasta bulunan iç yüzey AISI 316 L (1.4404) paslanmaz çelik sacdan üretilmektedir. Sac birleşim yerleri otomatik tezgahlarda TİG-LAZER kaynak yöntemi ile yapılmaktadır.

Dış cidar paslanmaz çelik sacdan üretilmektedir. İç baca ile dış taşıyıcı baca arasında İzolasyon malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır. Baca kesit hesapları standartlara uygun yapılmaktadır. Baca sistemi sıvı,katı ve gaz yakıtlı yakma ocaklarında tek ve çift cidar olarak , farklı dizayn yöntemleriyle üretilmektedir.


(1.4404) AISI 316L yüksek kalitede paslanmaz çelikten yapılmış, korozyon ve kurum yangınlarına karşı dayanıklı iç cidar.  

Özel işlemeden geçirilmiş paslanmaz çelik dış cidar.  

Birbiriyle tam uyumlu mödüller parçaların montajını kolaylaştırmak ve birleşim noktalarındaki kaçan ısıya karşı geliştirimiş özel geçmeli kelepçeli bağlantı sistemi.  

TIG-LAZER kaynak teknolojosi ile birleşim yerlerinde minimum korozyon, sızdırmaya karşı güvence, şık görünüm.